Henkilökunta


Annukka-Soderblom.jpg

 

Annukka Söderblom

Eläinlääkäri, ell, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

 

Perustin Fiskarsin Eläinlääkärin OY:n keväällä 2013, koska asun perheeni kanssa Fiskarsissa. Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi kolme lastamme sekä sekarotuinen pieni Adda-koira. Vapaa-ajallani harrastan metsässä liikkumista koiran kanssa syksyisin sieniä syynäten, tanssimista, purjehdusta sekä viulunsoittoa ja kirjoihin nukahtamista.

 


 

Daniela-Gronroos.jpg

 

Daniela Grönroos

Klinikkaeläinhoitaja

 

Nimeni on Daniela Grönroos, asun mieheni kanssa Espoossa. Olen keväällä 2017 valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi Helsingin Amiedusta. 

 

Olen tehnyt sekä työharjoittelun että kesätöitä Fiskarsin eläinlääkärillä, ja nyt olen ollut vakituisena talossa valmistumisestani lähtien. 

 

Luen vapaa-ajallani paljon kirjoja, katson elokuvia ja teen ruokaa. Rakastan myös mökkeilyä. Kuvassa minulla on kaverina nyt jo edesmennyt rakas koiravanhus Manta jonka kanssa tuli jopa hieman kisattua agilityssä. Ajatuksissa on uuden kisakoiran hankinta tulevaisuudessa, hinku agility kentälle on kova!

 


 

Cissi-Nylund.jpg

 

Cissi Nylund

Pieneläinhoitaja

 

Valmistuin pieneläinhoitajaksi vuonna 2008 Axxell Brusabysta sekä eläintenkouluttajaksi vuonna 2012 Kalakoulusta. Tämän jälkeen avasin eläintenkoulutusyrityksen Positivuksen.

Olen asunut vajaa 4 vuotta Englannissa ja tehnyt siellä töitä pieneläinhoitajana ja muutin takaisin Suomeen syksyllä 2018.

Vapaa-aika menee enimmäkseen perheen parissa, johon kuuluu myös kuvassa oleva kissa Parker. Rakastan tallustella luonnossa ja musiikki on todella lähellä sydäntäni myös.

 


 

Emilia Wiberg

Klinikkaeläinhoitaja 

 


 

Emma-Harling.jpg

 

Emma Harling

Klinikkaeläinhoitaja

 


 

MARI KALENIUS

Pieneläinhoitaja